VRAAG NU EEN PROEFLES AAN!

 

Verkeersacademie.be

Dé leukste autorijschool van Antwerpen

De meeste jongeren kennen de Verkeersacademie vanwege onze scherpe en leuke deals! Wist je dat het grootste deel van de jongeren bij ons in één keer hun rijbewijs haalt? Dus wil jij binnenkort cruisen langs de kaaien? Meld je dan direct aan bij onze autorijschool in Antwerpen en geniet van onze gratis proefles.

Lessen hoe, waar en wanneer jij wilt!

Wil jij in 5 dagen je voorlopige rijbewijs halen? Of helemaal in je eigen tempo lessen? Bij de Verkeersacademie in Antwerpen kun je lessen hoe, waar en wanneer jij wilt. Bij onze rijschool werken de best opgeleide instructeurs die zowel Engels als Nederlands spreken. De lessen worden volledig afgestemd op jouw persoonlijke behoeften.

De unieke Verkeersacademie lesmethode

De Verkeersacademie hanteert de succesvolle Verkeersacademie lesmethode. Deze start met het volgen van een vrijblijvende proefles. Aan de hand van de proefles wordt er een persoonlijk ontwikkelingsplan opgesteld. In dit plan geven wij je advies welk pakket het beste bij je past.

Bij onze rijschool staat kwaliteit hoog in het vaandel. Daarom bieden wij de Verkeersacademie-Examengarantie aan!  Mocht je niet slagen na het aantal geadviseerde lessen, dan betalen wij je eerste herexamen. Haal jouw rijbewijs B dus bij onze rijschool in Antwerpen!

Schakelparcours

De route op weg naar jouw rijbewijs:

1500 +
GESLAAGDEN
100 %
TEVREDEN KLANTEN
30000 +
LESUREN
2500 +
LEERLINGEN